Nyheter

Nyheter och trender inom finansiering, entreprenörskap och hälsosektorn.

Sciety får ny medarbetare inom medicin

Vi välkomnar Victor Dahlström som ny medarbetare på Sciety. Victor är i slutfasen av läkarprogrammet vid Karolinska Institutet och kommer att vara delaktig i Scietys marknadsbevakning och bedömning av bolag.

Sciety följer över 300 bolag inom hälsosektorn och i vår urvalsprocess bedöms bolagen såväl medicinskt som affärsmässigt. Victor kommer att vara en värdefull tillgång inom det medicinska området, berättar Andreas Lindblom som är VD för Sciety.

På den medicinska sidan arbetar även Gunnar Ahlberg som är kirurg med lång klinisk och affärsmässig erfarenhet inom hälsosektorn samt Andreas Lindblom som är fysiker och fysioterapeut.

Victor har utöver läkarprogrammet läst kurser vid Handelshögskolan i Stockholm, deltagit i olika forskningsprojekt på Karolinska och arbetat inom äldrevården.

Under våren 2017 deltog jag på ett event som Sciety anordnade tillsammans med MSD. Jag blev mycket imponerad av bolaget och tyckte det var spännande att Sciety gör det möjligt för privatpersoner att investera i onoterade bolag inom hälsosektorn, en bransch jag brinner för och ser stora möjligheter inom, berättar Victor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fler nyheter och förstahandsinformation om bolag inom hälsosektorn.