Investera i välmående bolag och ta del av deras framgång

Sciety ger dig möjlighet att investera i företag med potential att både ge avkastning och göra skillnad.

Hur fungerar det

Vi tycker att det ska vara lika lätt att investera i privata aktiebolag som i börsnoterade aktiebolag. På Sciety:s plattform kan du ta del av all företagsinformation och genomföra din investering online.

Upptäck företag

Bli medlem gratis eller börja titta på bolag direkt. Som medlem får du tillgång till komplett information om bolagen. Du kan också ställa frågor till ledningen online eller träffa dem personligen på våra investeringsträffar.

Investera

Du kan på ett enkelt sätt genomföra hela din investering online. Så fort rundan avslutats framgångsrikt får du en bekräftelse på ditt aktieägande. Företagen blir bara finansierade om de uppnår sitt finansieringsmål som visas på plattformen.

Dela framgången

Om företaget blir framgångsrikt kommer du att tjäna pengar på din investering. Som aktieägare får du statusuppdateringar från bolagen och du kan också ställa frågor via plattformen. All information om ditt aktieinnehav finns på ditt konto.

 

Läs mer

Smidig och säker process

Vi ger dig tillgång till utvalda tillväxtföretag, säkra investeringsvillkor och möjlighet att investera online.

Kvalificerade företag

I vår urvalsprocess bedömer vi bolagens affärsplaner och väljer ut de vi tycker är mest lovande. Oberoende jurister på Serendipity Professionals genomför sedan bakgrundskontroller på bolagen och deras ledning. Slutligen verifierar vi alla faktapåståenden såsom utlåtanden från nöjda kunder i investeringsinformationen.

Säker betalning

Ditt investerade kapital kommer att förvaras på vårt klientmedelskonto. Pengarna kommer bara att föras över till bolaget du investerat i om bolaget når sitt finansieringsmål – annars återförs pengarna till ditt bankkonto. Sciety har tillstånd från Finansinspektionen att hantera penningöverföringar för våra kunders räkning.

Smidig investeringsprocess

Du hittar komplett investeringsinformation inklusive legala dokument och en sammanfattning av vår bolagsgranskning i respektive bolags Deal Room. För att investera behöver du bara följa några enkla steg. När finansieringsrundan är avslutad kan du följa upp dina investeringar och kommunicera med bolaget via ditt personliga konto på plattformen.

Investerarskydd

Dina intressen som investerare är representerade i avtalen du ingår med företagen i samband med att du investerar. Avtalen ger dig rättigheter utöver vad som ges av Aktiebolagslagen. Sciety har verifierat villkoren i företagens avtal för att säkerställa att de möter våra krav.

Erfarna medinvesterare

På Sciety kan du investera tillsammans med människor med en blandning av flera kompletterande kompetenser. Vårt investerarnätverk består av riskkapitalbolag, läkare, styrelseproffs, framgångsrika entreprenörer, affärsänglar och många fler.

Gratis

Vår tjänst kostar ingenting för investerare. Inga medlemsavgifter, ingen kommission eller andra avgifter.

Möjligheter inom hälsosektorn

En åldrande befolkning samt ökande fall av kroniska sjukdomar och livsstilssjukdomar ökar efterfrågan på mer effektiva behandlingar och förebyggande åtgärder.

Stark efterfrågan från flera olika köpare

Den digitala revolutionen är på riktigt

Globalt, växande och långsiktigt behov

Stark sektor med mycket goda förutsättningar

Finansierade företag

Upptäck och investera

Vi erbjuder tillgång till kvalificerade tillväxtföretag.

Tweets
Stora framsteg för Liv Diagnostics som med ny teknik mäter risk för dödlig tumörspridning https://t.co/AZK7rwvBlR1 månad
Ungt sensorbolag blir del av Tietos satsning på välfärdsteknik https://t.co/hN8u3pShwr1 månad
RT @H2Hub: Sciety hjälper hälsobolag med kapitalanskaffning genom investerarnätverk och städa & vässa inför investering som ökar chansen. @…2 månader