Är du vår nya Head of Marketing?

Investerings- och finansieringsnätverket Sciety söker driven person till tjänsten som Head of Marketing. Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt med bolagets marknadsföring och kommunikation.

Om Sciety

Sciety hjälper onoterade tillväxtbolag inom hälsa och medicin med finansiering genom att förmedla investeringar från vårt nätverk av affärsänglar. Vi erbjuder en helhetslösning för bolag och investerare där vår roll är att granska bolagen, ta fram legala dokument och prospekt samt att marknadsföra bolagen i olika kanaler.

Om tjänsten

I tjänsten får du ett stort ansvar för bolagets marknadsföring och kommunikation. Vi har hittills marknadsfört oss till investerare och bolag i kanaler såsom sociala medier, press och mässor samt via partnerskap. Nu behöver vi en person som arbetar med att ta fram en plan för vår marknadsföring samt att implementera och utvärdera genomslaget av marknadsföringsinsatserna.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker en person med relevant utbildning inom marknadsföring (kandidat eller master) med upp till tre års arbetslivserfarenhet. Du behöver vara bra på att formulera dig på ett kärnfullt sätt på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi prioriterar sökande med stor initiativförmåga och ett driv att hela tiden utvecklas och växa i sin roll.

Egenskaper

För att passa för rollen behöver du vara driven, strukturerad och ansvarstagande med ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation. Vi ser gärna att du strävar efter att hela tiden lära dig mer både på egen hand och genom våra rådgivare.

Utvecklingsmöjligheter

Bolaget befinner sig i en expansionsfas och kommer på sikt att anställa fler personer inom marknadsföring vilket ger dig möjlighet att växa med bolaget och ta en ledarroll.

Du kommer även ha möjlighet att utveckla din kompetens genom att arbeta tillsammans med vår rådgivare som är Head of Communication and Marketing på en svensk bank.

Anställning och ansökan

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Tjänsten är baserad i Stockholm med start så snart som möjligt men senast i augusti.

Välkommen med din ansökan och CV till info@sciety.se. Kontakta gärna vår VD Andreas Lindblom på tfn. 0703 75 73 73 om du har några frågor. Vi utvärderar sökande och kallar till intervju löpande.

Tweets
Stora framsteg för Liv Diagnostics som med ny teknik mäter risk för dödlig tumörspridning https://t.co/AZK7rwvBlR1 månad
Ungt sensorbolag blir del av Tietos satsning på välfärdsteknik https://t.co/hN8u3pShwr1 månad
RT @H2Hub: Sciety hjälper hälsobolag med kapitalanskaffning genom investerarnätverk och städa & vässa inför investering som ökar chansen. @…2 månader